tisdag 8 mars 2016

förr eller senare exploderar jag

Bokens titel:Förr eller senare exploderar jag.
Bokens engelska titel:the fault in our stars.
Bokens författare:John Green.
Antal sidor:307
Bokens handling:Boken handlar om Hazel Grace Lancaster som har cancer.På Hazels sjuttonde levnadsår så kommer hennes mamma fram till att hon är deprimerad, och hennes mamma anser att hon behöver behandling så hon åker med Hazel till hennes doktor Jim som håller med om att Hazel är  deprimerad,och då kommer de fram till att Hazel ska börja gå till en stödgrupp där dem träffas en gång i veckan,och en dag när hon har åkt till stödgruppen så blir Hazel vän med Augustus(Gus)Waters,och Isaak som också går till stödgruppen.Augustus(Gus)Waters brukar inte gå till stödgruppen,men har lovat sin vän Isaak att följa med till stödgruppen.


Omdöme:Jag tycker att boken är väldigt bra,och ibland händer det rätt så spännande saker som när de flyger till Amsterdam eller när de är hemma hos Peter Van Houten.
Man har även gjort en film av boken.

Betyg:Jag ger boken 5/5 därför att den var väldigt bra för att ibland så händer det väldigt mycket men ibland så händer det inte så himla mycket men det är väldigt blandade känslor i boken och man kan inte sluta läsa boken för att det är så himla spännande.

Skrivet av:Tindra

1 kommentar:

  1. Du förklarar ditt omdöme och man får veta kort vad boken handlar om. Saknar någon typ av illustration, tex bild på boken.
    /Johanna

    SvaraRadera