fredag 5 februari 2016

När Hundarna kommer Läslog 2

När Hundarna Kommer

Huvudpersoner o  Handling

Nu har vi läst sida 65-173 och vi tycker att bocken är helt okej kanske lite mycket fula ord och sånt men det får man leva med.
Det handlar mest om Ester och Isaks Relation i början. De har det lite svårt för Isak börjar tröttna på Ester.

Ester: har blont hår, är Isaks flickvän och gillar att ha samlag med Isak och är tänd nästan hela tiden , hon gillar också att bada naken , hennes bästa vän är Veronica och hon är beroende av ha kontroll över allt.


Isak: Han har ljust hår och linser, Han är ihop med ester och han älskar henne. Han gillar att tälta och fiska och bada naken, han är storebror till Anton som senare i boken blir en huvudroll.


Anton: Han har långt brunt hår och umgås med dumma idiotiska och kriminella människor. Anton är Isaks lillebror.


Alla är i tonåren 15-20


Andra roller



Veronica: Hon är  populär och snygg o sexig och hon har stora bröst och killar älskar henne och alla vill vara tillsammans  med henne. Hon röker också och blir tillsammans med en kille som heter Nicke i boken, hon är även Esters bästa vän.




Nicke: Det finns inte så mycket att säga om honom men han är Veronicas pojkvän i boken och han röker.



3 kommentarer:

  1. Vad tycker ni själva om sättet de presenteras. Känns de trovärdiga/realistiska eller är de överdrivna? Beskrivs de mycket i texten eller får man själv bilda sig en uppfattning om dem? Fokuserar författaren på fel saker i karaktärernas personlighet eller kanske det är viktigt för handlingen i boken?
    /Johanan
    /Johanna

    SvaraRadera
  2. finns det två Veronica? Snälla svara jag har prov idag och jag vill veta om det finns två Veronica. De säger att Veronica är ett hund och en tjej

    SvaraRadera