lördag 6 februari 2016

Förr eller senare exploderar jag v.2

Förr eller senare exploderar jag

Huvudpersonerna i boken är Hazel Grace och Augustus Waters. Birollerna är Hazels mamma och pappa samt hennes kompis Isaac. Hazel har lungcancer och måsta ha med sig en CPAP var hon än går. Augustus har haft cancer i sitt ena ben och har nu ett protes ben, vilket betyder att han har amputerat bort sitt ena ben. Isaac har haft cancer i sina ögon men har han fått dem bort opererade, och är nu blind. 

Hazel älskar att läsa och hennes favoritbok är skriven av Peter Von Houten, som är hennes favoritförfattare. Boken handlade om en person som hade cancer, Boken slutade konstigt och ingen utom Peter vet hur det slutar. Då bestämmer sig Augustus och Hazel att försöka få kontakt med honom. Dem får en inbjudan att träffa honom personligen och förklara hur boken slutar. Peter bor i Amsterdam och det är ungefär en 8 timmars resa med plan dit. Spoilers Alert:
Hazel vet dock inte om hon får åka till Amsterdam.
Men hon fick :).


Spoilers Alerts avslutads.



1 kommentar:

  1. Bra skrivet, men ni missar några av frågorna i uppgiften. Var noga och läs igenom instruktionen för veckan en gång till innan ni publicerar så att ni inte råkar missa något.
    /Johanna

    SvaraRadera