tisdag 22 mars 2016

Utvärdering av När hundarna kommer av Malin, Viktor, Rasmus, Albin,Alexander


Utvärdering för När Hundarna Kommer

1. Det gick hyfsat bra, men vi hade svårt att koncentrera oss på själv uppgiften och vi tror att det blev så för att vi började prata om massa annat hela tiden och det var svårt att släppa det ämnet. Men vi började jobba bättre när vi tog tag i saken och kom in i själva arbetet som t.ex. sista uppgiften vi gjorde tillsammans.

2. Vi valde denna boken för att det verkade som om att den var väldigt spännande och vi trodde att det var hundar i den.
  Tidsplanen fungerade för vissa av oss och vissa ville väldigt gärna läsa ut boken så snabbt som möjligt för att de tyckte att den var bra, så det gick sådär, och kanske för att det är vana vid att läsa (läser böcker ofta) och då kanske de har ett speciellt tempo som de följer.

3. Vi tyckte att uppgiften var lätt  och att vi fick tillräckligt mycket tid att skriva på vår recension. Vi fick också många bra exempel på hur vi skulle skriva vår recension och formelera meningarna på bästa sätt.


4. Det gick bra och vi fick vissa att vilja läsa boken



5.  Blogga om vår helg nån gång, eller om veckan. Man kan titta på en film och sedan göra en recension om den, typ ge tips och betygsätta den.

1 kommentar:

  1. Bra idéer till fortsatt bloggande :-)

    Intressant att läsa era tankar om arbetet!
    /Johanna

    SvaraRadera