tisdag 22 mars 2016

Utvädering hanna mendels chans

Utvärdering av Hanna Mendels chans





Arbetet/samarbetet i våran grupp fungerade bra och vi följde vårt tidsschema som planerat. Vi tyckte att diskussionerna gick jättebra, men vi hann inte riktigt skriva ner allt vi diskuterande om då vi la ner lite för lite tid på skrivandet, vi hade 80 min på oss att skriva ner allt vi diskuterat om.

Uppgifterna var inte så svåra men dem tog lång tid att skriva och diskutera om då vi hade olika åsikter om de olika uppgifterna. Interna och externa konflikter var något som vi tyckte var svårt att förstå och skriva om.

De flesta av oss valde boken på grund av att den utspelade sig under andra världskriget plus att Hanna spelar piano i boken vilket fångade vårat intresse.

Läsningen gick mycket bra även om vissa var sjuka och frånvarande från tillfälle till tillfälle och tidsplanen funkade bra.

Genomgångarna av recensionerna var lite väl långa så att det tog tid från skrivandet och läsandet.


Exemplerna som länkades var jättebra och vi tog hjälp av dem! De var något som var sjukt bra i det hela.
Vi skrev inte så långa utvärderingar då vi ej la så mycket tid på det och tänkte mestadels på att läsa och diskutera. Vår kvalité på texterna var bra men de blev inte så långa, vi använde oss utav svårare ord och fraser vilket medförde till en bra text. Alltså var vår kvalité bättre än vår kvantitet.


Något som var svårare när vi skrev recensionerna var att inte alla gruppmedlemmar deltog i diskuterandet eller skrivadet vilket tog på vår tid och energi också. De medförde så att vi fick negativa tankar.


Den muntliga redovisningen gick superbra även fast vi inte övat på det så mycket! Vi fick med allt vi ville och det blev lagom långa redovisningar så att man orkade lyssna.


Framöver så skulle vi vilja jobba ensamma/ två och två och bestämma egen film att  redovisa om!


/Molly Bella Mikael Trul


1 kommentar:

  1. Intressant att läsa era tankar om arbetet! Kul att se att ni har tänkt på att uttrycka er på allt bättre sätt. Jättebra!

    Inte omöjligt att det blir arbete i par framöver, men fler recensioner lär vi inte göra denna termin. Troligtvis i åttan!
    /Johanna

    SvaraRadera