tisdag 22 mars 2016

Utvärdering - Hungerspelen Trilogi

  • Vi tycker att det har gått bra. Det gick bra att planera, men vissa veckor hann inte alla läsa de sidor de skulle och då kunde de inte delta i diskussionerna. Uppgifterna var bra och vi tycker vi kunde få med alla våra tankar i inläggen dock blev nästan alla inläggen försenade, så vi skulle ha prioriterat skrivningen lite mer än läsningen och istället läst mer hemma


  • Böckerna som vi valde var jättebra och vi är nöjda med bokvalen. Läsningen gick bra, men vissa tyckte att vi skulle få mer tid att läsa.


  • Genomgången av bokrecensionen var bra och vi förstod direkt vad vi skulle göra. Alla i gruppen kollade lite på andra bokrecensioner för att få en inblick av hur de skulle se ut. Vi tyckte att det var svårt att hitta budskapet, men de flesta hittade de tillslut. Det var även svårt att sammanfatta handlingen utan att avslöja för mycket. Men det var lättare att skriva om karaktärerna eftersom författaren skriver så att man kan "lista ut" hur karaktärerna är utan att ge en massa personbeskrivningar.
  • Vi tyckte den muntliga redovisningen gick bättre än väntat, men visa av oss glömde att säga lite av de vi skulle säga. Det var kul att redovisa muntligt och att diskutera boken i gruppen.
  • Vi tycker att det skulle vara roligt att skriva om vårt påsklov!

Av: Tuva, Tove och Tilda



1 kommentar:

  1. Ja, det blev kanske lite tajt med tiden. En del andra har skrivit det också...
    Inte omöjligt att vi hinner med någon typ av enskilt blogginlägg om tex en helg framöver.

    /Johanna

    SvaraRadera