torsdag 11 februari 2016

Fulast i världen logg 3

Fulast i världen logg 3

Handlingen





Handlingen i denna boken tycker vi är lite spännande eftersom det händer olika saker i delar av boken som t.ex. när de är på en fest och en kille och Simon slåss om Siw. Vi tycker även att handlingen är lite långtråkigt eftersom sakerna som händer upprepas på olika sätt och det blir ganska långtråkigt.






Evelina, Katherine och Charlotte tycker att Simon är konstig och ful. Siw försöker hålla med men efter det vi har läst så tycker de fortfarande om varandra efter både campingen och kyssen i djuraffären.


En extern konflikt är när de var på fest tyckte Evelina att Siw skulle träffa Nicke eftersom att hon tyckte att Siw skulle glömma Simon och tänka på något annat, då flirtade Nicke med Siw och när hon sa nej då kom Simon och slet sönder Nickes skjorta eftersom att Simon tyckte om Siw och ville skydda henne och blev avundsjuk när Nicke stod för nära Siw .


En intern konflikt som uppstått är att Siw slits mellan att gilla Simon eller bara va med sina kompisar.


Och en annan extern konflikt är mellan Siw och Evelina bråkar med varandra bara för att Siw såg Evelinas pojkvän Mattis kyssa en annan tjej och sen ringde hon till Evelina och berättade vad hon hade sett.


Vi tycker att Evelina är rätt så känslig och ändå omtänksam eftersom att hon lånade ut kläder till Siw och erbjöd sig att låna ut sin dyra ljusa skinnjackan och känslig eftersom när Siw berättade för henne vad hon hade sett Mattis kyssa en annan tjej trodde inte Evelina henne och de lämnade henne ensam på rasterna.
Simon är snäll efter det Siw hade gjort mot honom blev han ledsen och ville helst glömma Siw.
Siw är snäll när hon berättar för Evelina men Evelina tycker något helt annat. Siw går med i grupptrycket.


Av: Nova,Tea och Joel


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar