fredag 29 januari 2016

Läslogg uppgift 2

Här kommer logguppgift nr 2 



I denna logg ska du skriva speciellt om karaktärerna i boken. Det kan vara både huvud- och bipersoner, vem som helst som ni tycker är intressant. Huvudpersonen är naturligtvis intressant att skriva om eftersom han eller hon är central för bokens handling, men det kan också dyka upp andra personer som du hellre skriver mer om.

Alltså, skriv om en eller ett par av karaktärerna. Skriv om hur de presenteras, hur ni uppfattar dem, deras relationer till andra och hur de beter sig. Vad är personens "roll" i boken. Kan man känna igen deras personlighet eller situation? Både beskriv personerna och hur du/ni upplever dem. Jämför gärna med karaktärer från andra böcker/filmer/spel.



Precis som i förra inlägget ska ni skriva utförligt, samt ta med det viktigaste i era diskussioner. Tänk på att ni inte behöver vara överens! Publicera inte förrän ni är riktigt nöjda med både innehåll och språk. 

/Johanna


Tips 1: (markera för att läsa)
Om man inte vill spoila kan man göra texten osynlig såhär!



Tips 2: Många av er behöver bli bättre på att utveckla sina resonemang. Här kommer bra tips på hur man gör och vad det är -


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar